2 Eylül 2013 Pazartesi

Yatırımın Doğru Kararları



Yüksek miktarda altınları olan altın iniş ve çıkışlardan son derece etkileniyorlar. Özellikle altının bu denli fiyat değiştirmesi çoğu zaman yüz güldürürken, ani düşüşleri ise hazır olmayanların canını yakmayı başarıyor. Normalde ise en çok talep gören ve herkes tarafından nabzı tutulan ürünlerin başındaçeyrek altın fiyatları oluyor. Yaklaşan düğünler, bebek doğumları çeyrek piyasasını hareketlendiriyor ve hak ettiği ilgiyi fazlası ile görüyor.
Yatırımlarını altına yapmayıp dövize yapanlar ise, yine dövizin son günlerdeki dalgalanmasını hayret ile izliyor. Genellikle hep aynı düzeyde seyreden dolar birden fırladı ve özellikle yatırım yapanların yüzünü güldürmeyi başardı. Önümüzdeki günlerde döviz fiyatları nasıl olur bilinmez ama uzun bir süre daha bu dalgalanmaların olacağı gibi bir durum söz konusu elbette.
Sizlerde yatırımlarınızı öncellikli olarak altın ve daha sonrasında dolar bazında düşünebilirsiniz. Uzun vadede yatırımlar için ise önceliğiniz her zaman altın olmalı. Altın alındığında unutulmalı ve artık hesap kitap yapılmasıdır. İlerisi baz alındığında altın her zaman yatırımcısını güldüren yatırımların başında gelir.
Henüz parası Türk lirasında olanlar ise büyük bir endişe ile bekliyorlar. Nasıl bir yatırım yapacağına karar veremeyenler süreci beklemekte ve bu aralar herhangi bir risk almaktan son derece çekinmektedirler. Sizlerde yatırımlarınızı doğru değerlendirmeli ve olan paranıza para katmak için çalışmalısınız. Altın fiyatları nı takip ederek piyasanın her an nabzını tutabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder